Terma & Syarat

1. Pastikan segala butiran pesanan yang dibuat adalah tepat seperti Nama, Alamat dan nombor telefon, kerana kesilapan daripada pihak anda akan melambatkan proses jual beli.

2. Setelah anda membuat pesanan barangan, tunggu sehingga anda menerima emel pengesahan pesanan @ sms pengesahan dari Admin, jika anda belum terima pengesahan diatas anda tidak digalakkan membuat pembayaran lagi.

3. Admin tidak akan bertanggungjawab sekiranya pembayaran yang anda buat tidak dapat dikesan didalam akaun.

4. Admin tidak bertanggungjawab atas segala masalah yang di hadapi oleh pelanggan seperti kerosakkan, kelewatan barangan yang disebabkan oleh pihak lain.

5. Segala pesanan yang di hantar, kos penghantaran tidak di tanggung oleh Admin

6. Selepas anda menerima Emel pengesahan @ sms pengesahan dari Admin ,Sila jelaskan pembayaran anda dalam masa 48 jam jika tidak pembatalan pesanan akan dibuat tanpa dimaklumkan kepada anda.

7. Setelah bayaran diterima penghantaran akan dibuat.  Segala urusan penghantaran mengambil masa 1 - 5 hari berkerja mengikut keadaan. Harap maklum.


8.Pastikan anda menerima kod rujukan dari admin, simpan kod tersebut untuk semakan apabila barang yang dipesan belum diterima.

9.Segala urusan transaksi online adalah berisiko, pastikan anda berhati-hati dengan transaksi anda.  Pastikan anda login pada tempat yang betul dan memahami segala isi kandungan terma dan syarat perbankan online dan pesanan online.

10.Terima kasih diucapkan kepada pelanggan sekalian kerana berurusan dengan pihak kami. Harap anda berpuas hati dengan perkhidmatan kami.